Impresii

. . . comparativ cu alte zone viticole româneşti, podgoria Miniş-Măderat este mai puţin vizibilă şi, pe cale de consecinţă, mai puţin lăudată. Dar cei care au ajuns să bea vinuri de acolo ştiu că reprezintă una din perlele viticulturii româneşti. N-o ştim doar noi, românii, o ştiu şi câţiva străini, care au rămas impresionaţi de calitatea şi de potenţialul de învechire al . . .

Vinul . RO, http://vinul.ro/alexandru-szikler-a-dat-banii-pe-vinul-familiei.html

. . . şi m-am călătorit odată pe unde n-am mai fost nicicând, pentru a privi din unghiul

melancolic al apusului sumbra cetate a Şiriei, tronând deasupra tuturor viilor şi pădurilor

de la poale. Umbra plopului căzuse peste şoseaua ce duce către Târnova, însă noi, călătorii,

am luat-o la dreapta, pe lângă micile crame înşirate pe partea stângă a drumului, cu . . .

Pivnicer, http://pivnicer.blogspot.ro/2010/12/la-crama-elite-pentru-pricini-banale-si.html

. . . vechiul drum arădean al vinului are toate şansele să devină o atracţie turistică într-un an-doi cel mult. Astfel că noi ne-am gândit să hoinărim un pic prin podgorie până ne mai putem bucura de linişte şi de o anumită întâietate. În consecinţă, am pornit-o peste dealuri şi am poposit la crama Elite Wine din zona Mâsca-Miniş-Măderat. Amplasată pe locul . . .

Anca Giura, http://evaziunispontane.blogspot.ro/2012/05/la-crama-elite-wine.html

. . . din fericire, am dat şi pe la standul Wine Elite, un mic producător de la Mâsca, unde chiar dacă n-am putut servi, pe bani, un pahar din Merlot-ul baricat 2006 ori din Pinot Noir-ul baricat din acelaşi an, m-am putut delecta totuşi cu un vin la pahar de 200 ml. Un sec Merlot foarte tânăr şi . . . neliniştit, care a trecut foarte repede la stand şi din care . . .

Pivnicer
http://pivnicer.blogspot.ro/2010/10/joi-si-vineri-de-la-serve-la-elite-de.html