Impresii

. . . comparativ cu alte zone viticole rom├óne┼čti, podgoria Mini┼č-M─âderat este mai pu┼úin vizibil─â ┼či, pe cale de consecin┼ú─â, mai pu┼úin l─âudat─â. Dar cei care au ajuns s─â bea vinuri de acolo ┼čtiu c─â reprezint─â una din perlele viticulturii rom├óne┼čti. N-o ┼čtim doar noi, rom├ónii, o ┼čtiu ┼či c├ó┼úiva str─âini, care au r─âmas impresiona┼úi de calitatea ┼či de poten┼úialul de ├«nvechire al . . .

Vinul . RO, http://vinul.ro/alexandru-szikler-a-dat-banii-pe-vinul-familiei.html

. . . ┼či m-am c─âl─âtorit odat─â pe unde n-am mai fost nicic├ónd, pentru a privi din unghiul

melancolic al apusului sumbra cetate a ┼×iriei, tron├ónd deasupra tuturor viilor ┼či p─âdurilor

de la poale. Umbra plopului c─âzuse peste ┼čoseaua ce duce c─âtre T├órnova, ├«ns─â noi, c─âl─âtorii,

am luat-o la dreapta, pe l├óng─â micile crame ├«n┼čirate pe partea st├óng─â a drumului, cu . . .

Pivnicer, http://pivnicer.blogspot.ro/2010/12/la-crama-elite-pentru-pricini-banale-si.html

. . . vechiul drum ar─âdean al vinului are toate ┼čansele s─â devin─â o atrac┼úie turistic─â ├«ntr-un an-doi cel mult. Astfel c─â noi ne-am g├óndit s─â hoin─ârim un pic prin podgorie p├ón─â ne mai putem bucura de lini┼čte ┼či de o anumit─â ├«nt├óietate. ├Än consecin┼ú─â, am pornit-o peste dealuri ┼či am poposit la crama Elite Wine din zona M├ósca-Mini┼č-M─âderat. Amplasat─â pe locul . . .

Anca Giura, http://evaziunispontane.blogspot.ro/2012/05/la-crama-elite-wine.html

. . . din fericire, am dat ┼či pe la standul Wine Elite, un mic produc─âtor de la M├ósca, unde chiar dac─â n-am putut servi, pe bani, un pahar din Merlot-ul baricat 2006 ori din Pinot Noir-ul baricat din acela┼či an, m-am putut delecta totu┼či cu un vin la pahar de 200 ml. Un sec Merlot foarte t├ón─âr ┼či . . . nelini┼čtit, care a trecut foarte repede la stand ┼či din care . . .

Pivnicer
http://pivnicer.blogspot.ro/2010/10/joi-si-vineri-de-la-serve-la-elite-de.html

Verified by MonsterInsights